HORTY PROFI 20 20 20 10 kg

39,86 z DDV

Mešanica vodotopnih kristalov za fertirigacijo.

Deli
Šifra: 3774 Kategorija:

Varnostni list izdelka

Download

Za prenos varnostnega lista izdelka kliknite gumb "Prenesi" na desni strani razdelka.

Mešanica vodotopnih kristalov za fertirigacijo, zalivanje in foliarno gnojenje vrtnin, okrasnih rastlin, sadnega drevja, vinske trte in poljedelskih kultur.

Sestava: NPK 20 20 20

Gnojilo z visoko in uravnoteženo sestavo je namenjeno površinam, ki so sicer uravnoteženo oskrbljene z makro elementi, želimo pa vzpodbuditi intenzivno rast. Gnojilo je primerno za vse rastline v vseh fenoloških fazah. Uporabo gnojila še posebej priporočamo v žitih.

Pšenica: za vzpodbujanje rasti se v jeseni v fazi 4 listov uporabi 4-5 kg gnojila/ha.

Koruza: na povečanje pridelka zrnja lahko vplivamo z uporabo gnojila v fazi, ko je koruza visoka 1 m (v količini 4-5 kg/ha).

Krompir: gnojenje po vzniku, ko so rastline visoke 5-10 cm, vpliva na bujno rast. Uporabimo količino 4 kg/ha.

Oljna ogrščica: v jeseni v fazi 5.-7. lista se s količino 3-5 kg/ha pospešuje rast rastlin. Za podaljšanje vegetacije in s tem povečanje pridelka pa uporabimo v času cvetenja 5 kg gnojila/ha, gnojenje ponovimo po koncu cvetenja z isto količino gnojila.

Buče: z uporabo gnojila, ko so rastline visoke 20 cm, vplivamo na bujnejšo rast. Uporabimo količino 3-5 kg gnojila/ha.

Vrtnine: za uravnoteženo rast sredi sezone se uporabi pri foliarni aplikaciji 0,2-0,3% koncentracija, za zalivanje pa 0,3-0,5% koncentracija. Gnojimo v 7-10 dnevnih razmikih po potrebi.

Sadjarstvo, vinogradništvo: za doseganje zdrave rasti, še posebno v starejših nasadih, se v rastni fazi uporabi pri foliarni aplikaciji 0,5-0,7% koncentracija (za mlajše rastline se uporabi nižja koncentracija). Gnojimo 2-3x ali po potrebi.

Trata: za pospeševanje vegetativne rasti in za zdravo rast uporabimo za foliarno gnojenje 200 g gnojila/40 L vode za 1000 m2. Trato pognojimo 3-4x v sezoni oziroma po potrebi.

Okrasne rastline: za pospeševanje vegetativne rasti in več zelene listne mase se za zalivanje uporabi 0,2-0,3% koncentracija, za foliarno gnojenje se uporabi 0,1% koncentracija. Gnojilo uporabimo 3-4x v 7-10 dnevnih razmikih oziroma po potrebi.

Fertirigacija rastlin: uporabi se 0,1-0,2% koncentracija (1-2 g/L vode).

Poraba vode v poljedelstvu je od 300-500 L/ha.

Sredstvo shranjujemo v originalno zaprti embalaži, v hladnem in suhe prostoru, izven dosega otrok in domačih živali, zaščiteno pred mrazom in drugimi ekstremnimi klimatskimi vplivi. Rok uporabe je neomejen pri pogojih skladiščenja.

Pakiranje:  10kg

Teža 10 kg

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “HORTY PROFI 20 20 20 10 kg”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja