AQUASAN COMBI TABLETE 1 kg

15,90 z DDV

DEZINFEKCIJSKO SREDSTVO

Deli
Šifra: 9852 Kategorija:

Varnostni list izdelka

Download

Za prenos varnostnega lista izdelka kliknite gumb "Prenesi" na desni strani razdelka.

Večnamenske Combi tablete vsebujejo dezinfekcijsko sredstvo, flokulant in algicid. Vzdržujejo mikrobiološko čistočo vode, preprečujejo nastanek in razvoj alg, ohranjajo bistrost vode, odporne so na UV svetlobo, so počasi topne. Tablete vstavite v skimmer, plovček ali klorinator.

UPORABA: V odprtih bazenih dodajamo po eno tableto na vsakih 20 – 30m3 volumna bazenske vode na 5 – 7 dni. Pri visokih temperaturah vode, veliki obremenitvi bazena ali ob dežju doziranje ustrezno povečamo (podvojimo ali povečamo dnevni čas cirkulacije vode v bazenu).

V zaprtih bazenih dodajamo po eno tableto na vsakih 40m3 vode, enkrat tedensko. Tablete vlagamo v skimmer ali posebno dozirno posodo v obtoku cirkulacijske vode. Za uspešno vzdrževanje higiene v bazenu priporočamo spremljanje pH vrednosti in vsebnosti prostega klora v vodi (pH vrednost vzdržujemo z Aquasan sredstvi za pH korekcijo vode, vsebnost prostega klora pa vzdržujemo s pravilnim doziranjem Combi tablet in kroženjem vode v bazenu). Pri uporabi Combi tablet, z izjemo pH korektorjev, ostalih sredstev za nego bazenske vode ne potrebujemo. Pri prvem polnjenju bazena z vodo uporabite za šok kloriranje Aquasan Klor granulat.

VSEBINA: 1 kg

Teža 1 kg

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “AQUASAN COMBI TABLETE 1 kg”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja