EKO Čistilo za kopalnico in vodni kamen

3,29 z DDV

NANA Divji cvet 735 ml

 

 

Deli
Šifra: 10177 Kategorija: Oznaka:

Biorazgradljivo čistilo za kopalnico in vodni kamen, ki odstrani umazanijo nežno a učinkovito, hkrati pa ne škodljivo do okolja in našega zdravja.

Vsebina: < 5% neionske površinsko aktivne snovi, mineralne kisline, voda, dišave, barvilo, konzervans (laurylamine dipropylenediamine, benzisothiazolinone, methylisothiazolinone).

Površinsko aktivne snovi izdelka so izdelane na osnovi rastlinskih olj s kontroliranim poreklom. Le te so zlahka biorazgradljive. Izdelek se tako lahko uporablja tudi v gospodinjstvih s čistilno napravo.

Izdelek ne vsebuje nevarnih snovi kot naprimer pesticidov v konzervansih, fosfatov, ftalatov, optičnih belil, mikroplastike, triklosana, aromatskih ogljikovodikov in drugih nedovoljenih naravi škodljivih snovi.

Potrjena učinkovitost izdelka je v skladu s predpisanimi Ecolabel standardi.

Opozorilo: Ne uporabljajte za čiščenje marmorja, površin iz apnenca, emajliranih površin oz. površin, ki so občutljive na kisline. Pred čiščenjem navlažite fuge. Čistilo najprej preizkusite na majhnem, neopaznem mestu in ne uporabljajte skupaj z drugimi čistili.

Teža 0.735 kg

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “EKO Čistilo za kopalnico in vodni kamen”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja